Heemskerk 17-4-2019

Beste mensen,

De afgelopen 43 jaar oefende ik met veel plezier mijn praktijk uit in Heemskerk.  Begonnen aan de Maerelaan 268 en na 3 jaar verhuisd naar de Maerten van Heemskerckstraat 19 en 8 jaar geleden verhuisd naar nr 30.

Met het oog op de leeftijd heb ik echter besloten om meer tijd aan andere zaken te besteden. Daarom draag ik op 1 mei mijn praktijk over aan collega T. van Essen.  Hij is 10 jaar geleden afgestudeerd als tandarts in Amsterdam en heeft sindsdien in diverse praktijken als medewerker gewerkt. De laatste jaren heeft hij in Heemskerk gewerkt.

Met de heer van Essen zijn goede afspraken gemaakt , zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden.  De assistentes  Daniëlle, Karin, José blijven allemaal. Zelf blijf ik nog een tijdje werkzaam om de overdracht soepel te laten verlopen. De heer van Essen neemt tevens de praktijk van mevrouw K. Morees over.

Alle patiënten dossiers wil ik graag overdragen aan de heer van Essen. Mocht u hiertegen bezwaar hebben , dan hoor ik dat graag schriftelijk binnen vier weken van u.

Rest mij het vertrouwen uit te spreken in een prettige overdracht van de praktijk en u te bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. Ik  wens iedereen het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

Ph.H.A. van Veen, tandarts

Door de komst van tandarts van Essen is een einde gekomen aan de waarneming van tandarts Purwanta. Per 1 mei legt hij zijn werkzaamheden bij ons neer.

Heemskerk 17-4-2019

Beste mensen,