Beste mensen,

Op 12 februari kwam Olivia van viereneenhalf jaar oud met haar ouders bij mij voor een gebitscontrole. Als eerste ging Olivia in de stoel en zij mocht na afloop een cadeautje uitzoeken uit de ‘SCHATKIST’. Daarna ging haar moeder in de stoel zitten en die vertelde dat Olivia zo’n zin had die morgen om naar de tandarts te gaan. Nou, dat was voor mij leuk om te horen natuurlijk. Na moeder ging vader in de stoel, zoontje van twee jaar wilde nog niet. Toen ik op de knop drukte om de stoel weer omhoog te laten gaan om vader uit te laten stappen, schrok Olivia en begon te huilen. Dus ik vroeg waarom ze huilde. Het antwoord was: ‘Olivia wilde nog niet weg, vond het jammer dat het al afgelopen was. Ze wilde bij ons blijven’.

Na 32 jaar te hebben gewerkt als tandarts, heb ik vorig jaar besloten om er mee te stoppen. En stoppen doe je op je hoogtepunt zeggen ze. Lieve Olivia heeft 12 februari 2019 mij dat hoogtepunt bezorgd in mijn tandartscarrière.

Na het besluit te hebben genomen om te stoppen, ben ik op zoek gaan naar opvolging. In Tycho van Essen heb ik een hele goede kandidaat gevonden die mijn tandartspraktijk gaat voortzetten. Ik ben daar heel blij mee, zeker gezien het tandartsentekort dat er nu is.

Alle patiëntendossiers wil ik overdragen aan Tycho. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan hoor ik dat graag schriftelijk binnen vier weken van u.

Tycho werkt al heel wat jaren in Heemskerk en hij vindt Heemskerkers fijne mensen. 1 mei gaat hij het stokje van mij overnemen. Verder blijft u in de praktijk dezelfde gezichten zien. Karian, jarenlang mijn assistente, blijft werken met Tycho. Tevens gaat Tycho ook de praktijk van tandarts van Veen voortzetten.

Ik ben met heel veel plezier uw tandarts geweest, ik heb het al die jaren met hart en ziel gedaan. Ik dank u voor het vertrouwen dat u in mij had.

Tot ziens en met lieve groet,

Karin Morees

De afspraken gemaakt voor na 1 mei zullen worden uitgevoerd door tandarts van Essen

Beste mensen,