Dag allemaal.

Ik zou me graag willen voorstellen. Mijn naam is Tycho van Essen en ben erg enthousiast om jullie nieuwe tandarts te worden.

Vanaf 1 mei zal ik de praktijk van Karin Morees en Flip van Veen gaan overnemen. Flip blijft 3 dagen werkzaam in de praktijk. Alle assistentes zullen tevens werkzaam blijven in de praktijk.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de ACTA (academisch centrum tandheelkunde Amsterdam) en sindsdien werkzaam als tandarts in Heemskerk. Een eigen praktijk is altijd een droom van mij geweest en dankzij Karin Morees en Flip van Veen is deze droom werkelijkheid geworden. Van origine kom ik uit het zuiden van het land. Door de studie ben ik in Amsterdam terecht gekomen en vandaar heb ik de stap gemaakt naar Heemskerk. De openheid en directheid bevalt me erg goed van de mensen uit de omgeving en vind dit zeer prettig werken.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mijzelf op meerdere vlakken in de tandheelkunde bijgeschoold zodat u voor de meeste facetten binnen de praktijk terecht kunt zonder dat u hoeft te worden verwezen. Mijn doel is om u te helpen aan een gesaneerde en gezonde mond om zo complexe en dure behandelingen te vermijden en u ontspannen en met vertrouwen in de stoel te hebben.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten bij de volgende controle. Heeft u klachten wensen of vragen kom graag langs.

Met enthousiasme en een vriendelijke groet,

Tycho van Essen, tandarts